A ház

 • Ház építési éve: 2008
 • Összterület: 1440 m²
 • Terasz: 150 m²
 • 3 hálószoba saját fürdővel, gardróbbal
 • Szülői szárny, fürdővel, gardróbbal
 • Gyermekszoba kapcsolattal
 • Panorámás konyha és dolgozó szoba
 • Wellness: medence, jakuzzi, szaunák, teraszok
 • Moziszoba
 • Intelligens otthon, audiovizuális rendszer
 • Multifunkcionális tetőtér
 • 9 férőhelyes garázs
 • 10 férőhelyes felszíni parkoló

A ház felépítése

A főépület összesen 1440 négyzetméteres, a birtok egyik legmagasabb pontján kapott helyet. Innen jól beláthatók a terület létesítményei és a környék megváltoztathatatlan, egyedi természeti adottságai. A lakótér és wellness egy szinten kapott helyet a kényelem fokozása érdekében. Az emelet pedig 170 négyzetméteren a szórakozás színtere. 9 állásos garázs lapul a ház alatt, melybe egy alagúton keresztül juthatunk, exkluzív élménnyé téve a hazaérkezést. A ház nagyvonalú kialakítása ellenére igazi, hangulatos otthon, melyben ki tud teljesedni a bensőséges családi légkör. A helyiségek szerepük szerint három különálló szárnyba kerültek és ideális közösségi teret alkotva a nappaliban találkoznak.

A garázs

A garázs önmagában is impozáns. Kivilágított, festményekkel díszített, íves alagúton közelíthetjük meg a domboldalba ágyazott, 9 autó és egyéb hobbieszközök számára kiemelt és tágas helyet biztosító, kiszolgáló helyiségekkel ellátott fényárban úszó, így rendkívül világos garázst. A mosókonyha, gépészet, tároló, vagy hobbiműhelynek is használható helyiségek mellett étellift is kiépítésre került, mellyel a bevásárlás gombnyomásra a konyhába kerül. További 10 autó számára készült felszíni parkoló a díszburkolatból kialakított főbejárat közelében.

Előszoba

Az előszoba tágas, több fős társaság érkezése esetén is kényelmes teret biztosít. Innen a nappalit elválasztó ólomüveggel díszített, méretes ajtók sejtelmes betekintést adnak a vendégeknek, megalapozva ezzel az ingatlan megfelelő megítélését. Az előtérhez egy gardróbszoba is társul, ahol a kabátok, cipők, nagyobb csomagok is kényelmesen elhelyezhetők. Természetesen néhány lépés távolságon belül vendégmosdó is helyet kapott.

Dolgozószoba

A gondolatok számára korlátlan teret adva, nagy látószöget biztosító ablakfelületekkel, a területre és tájra panorámás, tájolásnak köszönhetően reggeltől estig napfényben úszó, szeparált és tágas dolgozószoba került kialakításra.

Konyha

A birtok fő konyhája minden házi séf álma. Rengeteg pakolóhely, tágas terek, teljes felszereltség, csúcsminőségű gépek, konyhai étellift a garázsból, nagy ablakfelület a terület leggyönyörűbb részeire, magas teljesítményű elszívó, óriási munkafelületek, konyhasziget és két dupla ajtó, hogy az alkotó kedvétől függően a nappalira nyitott vagy éppen jól különválasztott legyen. A konyhában lévő nagy asztal kiváló helyet ad, akár az egész családnak egy gyors reggelihez. Tartalmasabb társasági lakomák helyszínének a konyha és nappali keresztmetszetében elhelyezkedő, így könnyen tálalható étkező biztosít tágas és nyitott teret. Az étkező mellett található terasz portál a kilátás mellett kézenfekvő megoldást nyújt a szabadtéri étkezést kedvelőknek.

Szülői háló, gyerekszoba + fürdő

A jól átgondolt, minőségi és praktikus részletek újabb zászlós hajója a szülői szárny. Méretes, gardróbbal ellátott szülői háló a középpontja, melyhez igazán tágas és elegáns, dupla fürdő tartozik, ahonnan a wellness részleg finn szaunájába is beléphetünk. A hálótól egy kisebb gardróbbal és mellékhelyiséggel elválasztva, mégis karnyújtásnyira a gyermekszoba kapott helyet, így megteremtve a külön, de nem túl távol aranyszabály optimális feltételeit. Csecsemőkortól kisgyermek korig saját, emellett kellő biztonságérzetet adó kis birodalom a pici számára.

Hálószobák + fürdőszobák

A nagyobb gyermekek, családtagok, vendégek számára 3 lakóegység külön szárnyban került kialakításra, a nappalihoz kellő közelségben. Minden háló saját, bútorozott gardróbbal fürdőkádas és zuhanyzós, bidével is szerelt fürdővel ellátva.

A házban így összesen 5 hálószoba kapott helyet, melyek a nappaliban futnak össze. Igény esetén, kisebb változtatásokkal könnyedén bővíthető számuk.

Emelet egy térben

A lakóterület felett 170 négyzetméteres, egy légtérű, teljesen kiépített hasznos terület található, mosdóval, rengeteg tetőablakkal szerelve. Jelenleg egy nagyon színes játékteremként funkcionál. Méretének, belmagasságának, szigetelésének, fényességének és szeparáltságának köszönhetően egyéb hasznosítási lehetőségei széles skálát engednek új tulajdonosának.

Moziszoba

A kiváltságos kikapcsolódás és szórakozás maximalizálása érdekében egy professzionális moziszoba is helyet kapott a házban. Dupla ajtó, 40 cm-es 7 rétegű, rétegrendezett hangszigetelő fal, rejtett hangtechnika, a tökéletes hangzáshoz szükséges szövet burkolatok, 2- és 3D vetítésére alkalmas, full HD projektor, hangáteresztő vászon a zavartalan mozi és hangszoba élmény érdekében. A teremhez külön kiépített hűtő-fűtő légtechnika közvetlen a természetből hozza a friss levegőt. A kényelmet végül az elektromosan állítható luxus bőrfotelek teszik teljessé.

Nappali

A több mint száz négyzetméretes nappali két irányból is teraszra nyitható üvegportálokkal rendelkezik. A padlótól induló széles üvegfelületeknek és a természetes fényt használó bevilágítónak köszönhetően a világos és nyitott térérzet garantált, melyhez a belmagasság is határozottan hozzájárul. Igényes hangulatvilágítás és teljes kőrű audiovizuális rendszer működik, melyek a ház többi részén is kényelmet nyújtanak a lakóknak. Kandalló, projektor, étkező és kapcsolat a szint minden helyiségéhez. A nappalit két, részben burkolt udvar öleli. Egy intim, a ház falai által határolt belső kertkapcsolatos terasz, mellyel szemben, az épület másik oldalán található a nyitott, óriási teret adó, a terület teljes egészére tekintő panorámaterasz.

Wellness

A természet közelsége a wellness részlegben is dominál. Szintén padlótól induló, két irányban is a terasszal egybenyitható óriási, mozgatható üvegfelületek biztosítják az egész napos természetes megvilágítást, a szabadság érzését. A jakuzzi ötletesen a ház sarkából kiugróan, körbe üvegezéssel került beépítésre, így biztosítva teljes panorámát a területre, szinte az udvaron, mégis a gondosan optimalizált beltérben ülve. 

Ellenáramoltatós felnőtt medence, gyermek medence résszel, nyakzuhannyal, víz alatti hangrendszerrel, vegyszermentes tisztítással, 3D mozaikburkolással, hangulatvilágítással, feszített víztükörrel, projektorral, hangtechnikával és automata fedőszerkezettel. Így sportolásra és szórakozásra egyaránt biztosít teljes körű lehetőséget, komfortos és egészséges üzemeltetés mellett.

Szaunák + jakuzzi

A medence szomszédságában található, öt ülő- és egy fekvőhelyes Clearwater Spa Ultra 9606 jakuzziból panoráma kilátás nyílik a hegyre. A kellemes, pihentető masszázzsal kísérve teljes lehet az ellazulás, mely bár mindig meseszerű a tájba merengve, talán a legfelemelőbb, mikor a kinti havas táj a benti meleg vízben gyönyörködtet.

A csomómentes fenyő burkolatú finn szauna akár nyolc fő befogadására is alkalmas, hőfoka programozható. A négy fős gőz- és aromaterápia kabin kiváló alternatíva azoknak, akik a magas páratartalmat részesítik előnyben, illetve illóolajokat belélegezve szeretnének relaxálni. A két fős infraszauna még gyengédebb gyógyító hatást nyújt, emellett azok is használhatják, akiknek a szív- és érrendszerére a hagyományos szauna túl intenzív hatással lenne.

A burkolatok csúszásmentesek. A gyönyörű designt a Dedon bútorok, valamint a Barissol álmennyezet teremtik meg. A wellness részleg tökéletes klímáját és páratartalmát professzionális légtechnika, emellett háromfajta fűtés biztosítja: radiátor, padlófűtés és légbefúvó fűtés-, hűtés.

Elhelyezkedés

A birtok Budapesttől fél órára, 2 km-re az M1-es autópálya Óbarok pihenőtől, Fejér megyében a Gerecse hegység lábánál található. Nagyegyháza település szélén, aszfalt úton megközelíthető, teljesen védett, csendes, idilli környezetben. A falu központja és a bolt pár perces távolságra. 20 percen belül pedig minden szükséges szolgáltatás, bevásárlási és szórakozási lehetőség elérhető. A terület adottságainak köszönhetően a birtokról látható tájkép és szomszédos területek nem fognak tudni emberi tevékenység által változni, beépülni. A völgynek saját mikroklímája van, megfelelő páratartalommal, átlagosan 5 celsius fokkal alacsonyabb hőmérséklettel, mint fővárosunkban, melynek köszönhetően növény és állatvilága kiemelkedően dús és aktív.
Copyright 2020 - 2022